04-11-06

Season 4; disc 1.

12
1. Knight of the Juggernaut (2 uur).
Terwijl Michael een mysterieus nieuw isotoop beschermt tijdens een transfer in Chicago, moet Devon het opnemen tegen Wilton Knight's dochter, Jennifer, en haar beslissing om de fondsen van de Foundation te verminderen. Ondertussen heeft Philip Nordstrom, een internationale terrorist, plannen om het isotoop te stelen en te verkopen aan de hoogste bieder.
2. KITTnap.
Tijdens een ontspannende middag met Karen Forester, wordt Michael door Devon geinformeerd dat Jeffery Cavanaugh, een oude vijand, ontsnapt is uit de gevangenis. Terwijl hij hem probeert te vinden, probeert Cavanaugh's partner, Julian Martin, een dossier te vinden met belastende informatie die hem de gevangenis in kan laten gaan.
3. Sky Knight.
Michael en Devon gaan wanhopig op zoek naar een gekaapt vliegtuig met vele passagiers aan boord, inclusief Bonnie. De hoofdkaper, Charles Zurich, zend zijn eisen uit terwijl Michael het signaal herleid naar "Deep Sleep" een militaire installatie die een Doomsday apparaat bevat dat het gehele complex kan vernietigen als het geactiveerd wordt.
34

1985

18:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 2.

12
4. Burial Ground.
Michael's vakantie wordt weer onderbroken door Devon, die hem verteld dat Susan Christopher de hulp van de Foundation nodig heeft om Cyrus Oakes te stoppen, die een heilig Indiaans grondgebied in handen wil krijgen. Michael arriveert in het reservaat om Oakes te onderzoeken en hem tegen te houden.
5. The Wrong Crowd.
Terwijl ze de weg afzoeken op zoek naar een lading wodka, stelen Scott Hollander en zijn bendeleden de Foundation semi, zonder het te weten. Onbekend met zijn volledige mogelijkheden, probeert de jonge Nicholas Arkett hun waardering te winnen door de semi computers te gebruiken om een prototype ter waarde van vele miljoenen dollars te herprogrammeren en te verkopen op de zwarte markt.
6. Knight Sting.
Michael gaat undercover als huurmoordenaar Johnny Hajeck om een diplomatiek onschendbare man te stoppen, die het land wil verlaten met een blik dodelijk gif. Om het complex binnen te komen gaat het hele FLAG team undercover. Bonnie als de jetsetter Alicia Craven-Hall, Devon als nieuwslezer en RC III als autoverkoper. Gebruikmakend van een speciaal plastic vermomd Bonnie KITT als een klassieke auto om het landgoed van Carascas binnen te komen en het blik te vinden.
7. Many Happy Returns.
Michael geniet van een welverdiende vakantie om zijn verjaardag te vieren als hij een jonge vrouw ontmoet genaamd Amy Lowell. Ze biecht op dat Devon hun ontmoeting gearrangeerd heeft en vraagt zijn hulp bij het zoeken van een gestolen prototype hovercraft. Michael is van plan de dieven te vangen als ze terugkeren naar Lowell Industries om het onderdeel te stelen dat nodig is om de hovercraft correct te laten werken.
34

1985

18:07 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 3.

12
8. Knight Racer.
Een oude vriendin van Bonnie heeft hulp nodig als haar raceauto op mysterieuze wijze ontploft. Bonnie vraagt Michael een onderzoek in te stellen en hij gaat undercover als een racer. Tijdens een overval komt Michael erachter dat de man die verantwoordelijk is voor het ongeluk een huurmoordenaar is genaamd Fredo Lurani. Michael belt het raceteam en zegt hen dat hij later zal komen, hij heeft de moordenaar op het oog en wil hem voor de race uitschakelen.
9. Knight Behind Bars.
Terwijl ze op een feestje zijn voor een van Bonnie's beste vrienden, wordt hij door twee vrouwen beroofd. Ze kopieren een plattegrond van zijn hotel. Michael ontdekt dat de vrouwen de gevangenis in en uit mogen gaan om een prijzig kristal te stelen dat op de bovenste verdieping van het hotel is. Undercover als een gevangene, infiltreert Bonnie in de gevangenis om een afleiding te veroorzaken terwijl Michael inbreekt in het kantoor om het brein achter de diefstal te vinden.
10. Knight Song.
Michael, KITT en RC III gaan terug naar RC's oude buurt in Chicago om een concert te horen dat gegeven wordt door Charley Conners in Josh Bevin's bar. Terwijl ze onderweg naar de repetitie luisteren, horen ze dat Josh en Charley aangevallen worden door een groep tuig. Michael zet Keith Lawson onder druk en komt erachter dat hij werkt voor E.G. Sanford, een man op zoek naar land die Lawson inhuurde om Josh Bevin's bar in handen te krijgen.
11. The Scent of Roses.
Devon waarschuwt Michael over een inbraak bij een Government Data Center. Michael arriveert en vecht met een van de mannen, maar hij wordt verschillende keren geraakt. Devon en Bonnie zijn opgelucht als de dokter hen vertelt dat Michael volledig zal herstellen. Michael wordt wakker en vertelt hen dat hij de Foundation verlaat omdat hij zijn doel verloren is. Devon zoekt de enige persoon die Michael kan helpen tijdens deze crisis, Stevie Mason. Zich bewust van zijn fouten uit het verleden, vraagt Michael Stevie ten huwelijk. Ze stemt zeer blij toe.
34

1985

18:03 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 4.

12
12. Killer K.I.T.T.
Tijdens een routinetest worden KITT en Michael aangevallen door twee mannen met raketlanceerders. Michael gaat eruit en jaagt achter de twee mannen aan terwijl een vrouw die er hetzelfde uitziet en klinkt als Bonnie toegang verkrijgt tot KITT's CPU poort en een nieuw geheugenbord installeert. Een verbitterd electronisch genie genaamd Marco Berio onthult aan Bronwyn dat zijn geavanceerde computers elk onderdeel van de auto afbreken en dat KITT al snel onder zijn controle zal staan.
13. Out of the Woods.
Tijdens een feestje bij Jonathan Dutton thuis, breekt Erik Whitby in en begint kostbare items te vernielen met een kettingzaag. Hij beweert dat de Dutton's hem de markt uit prijzen in zijn houtbusiness en eist dat ze er mee stoppen. Michael doet onderzoek en komt erachter dat de molen illegaal hout zaagt en ze certificeert met valse labels. Samantha Dutton, Jonathan's dochter en de baas over de molen, realiseert zich dat Michael de waarheid onthult en besluit hem en de Whitby's uit te schakelen door hun huis in brand te steken, met Ellen, Erik en Michael er nog in.
14. Deadly Knightshade.
Tijdens een uitvoering van de grote Austin Templeton's magic show, wordt Max Henderson geroepen door Devon om te praten over de Curtis Foundation. Zijn finale act naar voren schuivend, verdwijnt Templeton naar Henderson's kamer, vermoord hem en gaat er dan vandoor. Michael komt terug en ontdekt dat Templeton op het podium is met het perfecte alibi, hij lag vastgebonden met kettingen onder een spijkermuur.
15. Redemption of a Champion.
Nadat hij journalist Damon Leyland dood in zijn huis gevonden heeft, is Michael vastbesloten om wat antwoorden te vinden en gaat undercover als journalist. Ruth Keeler zoekt Michael op en vraagt hem om uit te zoeken waarom haar man Bo weer aan het vechten is. Michael ontdekt dat als Keeler weer de ring ingaat, het zijn laatste gevecht kan zijn vanwege een oude hersenbeschadiging.
34

1985

17:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 5.

12

16. Knight of a Thousand Devils.

Tijdens een politie inval wordt Michael's goede vriend Lew Jonas vermoord op het landgoed van Ronald Becker. Deze ontsnapt, maar Michael zweert om Becker voor het gerecht te brengen, al is het het laatste dat hij doet. Als er een klopjacht op hem begint, besluit Becker dat de enige manier om uit het land te komen een Baja race is die naar Mexico gaat en speciaal gemaakt is om de identiteit van de deelnemers te verbergen.

17. Hills of Fire.

Gevraagd door Devon om onderzoek te doen naar een serie bosbranden, snapt Michael de brandstichters op heterdaad, maar ze slagen erin te ontsnappen als KITT zijn grip verliest op een ruw heuvelachtig terrein. Michael redt een jongen genaamd Darryl Staples van de vlammen en brengt hem terug naar Tess Hubbard, Darryl's pleegmoeder. Michael bezoekt Sandra Rusk, die de baas is over het land waar de branden gesticht werden en die Michael vertelt de brandstichters te vervolgen. Later veranderd ze van gedachten en draagt Michael op de zaak met rust te laten. Ondertussen krijgt Devon een telefoontje waarin gezegd wordt dat de sherrif een verdachte van de brandstichting heeft opgepakt, het is Darryl.

18. Knight Flight to Freedom.

Michael en RC III gaan naar Mexico om Tom Herrington te bevrijden uit de gevangenis nadat Kolonel Peralta de macht heeft overgenomen. Peralta dwingt Herrington om te verklaren dat de democratie gefaald heeft en dat standrecht de enige keuze is. Michael gaat undercover als een Amerikaanse ambassadeur, maar hij wordt al snel ontdekt en gearresteerd. Peralta besluit om Michael te executeren om te laten zien dat de straffen in zijn land strikt en streng zijn. RC III slaagt erin om een baantje in de gevangenis te krijgen, maar hij komt misschien te laat als Michael voor een vuurpeloton gezet wordt.

19. Fright Knight.

Als er verhalen over een geest rondgaan op de set van de film Raging Sky en een van de stuntmannen gewond raakt, neemt Michael het over als de nieuwe stuntman van de film terwijl hij de geruchten onderzoek. Michael praat met Karen Bennett en ontdekt dat de man die achter de oorspronkelijke Phantom aanvallen zat dood is. Na een ontmoeting met de Phantom die Michael bungelend aan een touw achterlaat, gelooft Michael dat het een plot is om de film voorgoed te stoppen.

34
1985

17:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 6.

12

20. Knight of the Rising Sun.

Een gevaarlijke man genaamd Suki Tanika zit achter Nick O'Brien's geadopteerde zoon, Coy, aan omdat hij onderdeel is van een complexe Japanse traditie. Michael neemt Coy mee naar de semi waar hij veilig is tot Tanika opgepakt kan worden. RC III spoort ondertussen Tanika op in zijn huis en raakt opgesloten binnen de hekken. Tanika gebruikt RC III om Michael te lokken en hij wordt ook gevangen. Michael en RC III zien zichzelf gedwongen om elkaar tot de dood te bestrijden zodat een van hen bevrijd kan worden.

21. Voo Doo Knight.

Michael en KITT ontvangen een inbraakalarm bij Tower's Edelstenen en komen aan om te ontdekken dat de eigenaar, Jeremy Towers, ingebroken heeft in zijn eigen gebouw. Towers gaat naar het raam toe terwijl Michael hem probeert te kalmeren. Towers springt naar zijn dood. Terug bij de semi, vertelt Devon aan Michael dat Towers kort daarvoor vertrokken was van een feestje waar de hoofdgast Harana was, een zelfbenoemde voo doo prinses. Michael gaat naar het feestje waar hij gevangen wordt en in trance gebracht. Hem wordt opgedragen om een verlaten gebouw in te rijden waar hij moet blijven zitten en wachten tot het gebouw vernietigd wordt.

34
1985

17:30 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |