04-11-06

Season 4; disc 5.

12

16. Knight of a Thousand Devils.

Tijdens een politie inval wordt Michael's goede vriend Lew Jonas vermoord op het landgoed van Ronald Becker. Deze ontsnapt, maar Michael zweert om Becker voor het gerecht te brengen, al is het het laatste dat hij doet. Als er een klopjacht op hem begint, besluit Becker dat de enige manier om uit het land te komen een Baja race is die naar Mexico gaat en speciaal gemaakt is om de identiteit van de deelnemers te verbergen.

17. Hills of Fire.

Gevraagd door Devon om onderzoek te doen naar een serie bosbranden, snapt Michael de brandstichters op heterdaad, maar ze slagen erin te ontsnappen als KITT zijn grip verliest op een ruw heuvelachtig terrein. Michael redt een jongen genaamd Darryl Staples van de vlammen en brengt hem terug naar Tess Hubbard, Darryl's pleegmoeder. Michael bezoekt Sandra Rusk, die de baas is over het land waar de branden gesticht werden en die Michael vertelt de brandstichters te vervolgen. Later veranderd ze van gedachten en draagt Michael op de zaak met rust te laten. Ondertussen krijgt Devon een telefoontje waarin gezegd wordt dat de sherrif een verdachte van de brandstichting heeft opgepakt, het is Darryl.

18. Knight Flight to Freedom.

Michael en RC III gaan naar Mexico om Tom Herrington te bevrijden uit de gevangenis nadat Kolonel Peralta de macht heeft overgenomen. Peralta dwingt Herrington om te verklaren dat de democratie gefaald heeft en dat standrecht de enige keuze is. Michael gaat undercover als een Amerikaanse ambassadeur, maar hij wordt al snel ontdekt en gearresteerd. Peralta besluit om Michael te executeren om te laten zien dat de straffen in zijn land strikt en streng zijn. RC III slaagt erin om een baantje in de gevangenis te krijgen, maar hij komt misschien te laat als Michael voor een vuurpeloton gezet wordt.

19. Fright Knight.

Als er verhalen over een geest rondgaan op de set van de film Raging Sky en een van de stuntmannen gewond raakt, neemt Michael het over als de nieuwe stuntman van de film terwijl hij de geruchten onderzoek. Michael praat met Karen Bennett en ontdekt dat de man die achter de oorspronkelijke Phantom aanvallen zat dood is. Na een ontmoeting met de Phantom die Michael bungelend aan een touw achterlaat, gelooft Michael dat het een plot is om de film voorgoed te stoppen.

34
1985

17:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.