04-11-06

Season 4; disc 4.

12
12. Killer K.I.T.T.
Tijdens een routinetest worden KITT en Michael aangevallen door twee mannen met raketlanceerders. Michael gaat eruit en jaagt achter de twee mannen aan terwijl een vrouw die er hetzelfde uitziet en klinkt als Bonnie toegang verkrijgt tot KITT's CPU poort en een nieuw geheugenbord installeert. Een verbitterd electronisch genie genaamd Marco Berio onthult aan Bronwyn dat zijn geavanceerde computers elk onderdeel van de auto afbreken en dat KITT al snel onder zijn controle zal staan.
13. Out of the Woods.
Tijdens een feestje bij Jonathan Dutton thuis, breekt Erik Whitby in en begint kostbare items te vernielen met een kettingzaag. Hij beweert dat de Dutton's hem de markt uit prijzen in zijn houtbusiness en eist dat ze er mee stoppen. Michael doet onderzoek en komt erachter dat de molen illegaal hout zaagt en ze certificeert met valse labels. Samantha Dutton, Jonathan's dochter en de baas over de molen, realiseert zich dat Michael de waarheid onthult en besluit hem en de Whitby's uit te schakelen door hun huis in brand te steken, met Ellen, Erik en Michael er nog in.
14. Deadly Knightshade.
Tijdens een uitvoering van de grote Austin Templeton's magic show, wordt Max Henderson geroepen door Devon om te praten over de Curtis Foundation. Zijn finale act naar voren schuivend, verdwijnt Templeton naar Henderson's kamer, vermoord hem en gaat er dan vandoor. Michael komt terug en ontdekt dat Templeton op het podium is met het perfecte alibi, hij lag vastgebonden met kettingen onder een spijkermuur.
15. Redemption of a Champion.
Nadat hij journalist Damon Leyland dood in zijn huis gevonden heeft, is Michael vastbesloten om wat antwoorden te vinden en gaat undercover als journalist. Ruth Keeler zoekt Michael op en vraagt hem om uit te zoeken waarom haar man Bo weer aan het vechten is. Michael ontdekt dat als Keeler weer de ring ingaat, het zijn laatste gevecht kan zijn vanwege een oude hersenbeschadiging.
34

1985

17:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.