04-11-06

Season 4; disc 3.

12
8. Knight Racer.
Een oude vriendin van Bonnie heeft hulp nodig als haar raceauto op mysterieuze wijze ontploft. Bonnie vraagt Michael een onderzoek in te stellen en hij gaat undercover als een racer. Tijdens een overval komt Michael erachter dat de man die verantwoordelijk is voor het ongeluk een huurmoordenaar is genaamd Fredo Lurani. Michael belt het raceteam en zegt hen dat hij later zal komen, hij heeft de moordenaar op het oog en wil hem voor de race uitschakelen.
9. Knight Behind Bars.
Terwijl ze op een feestje zijn voor een van Bonnie's beste vrienden, wordt hij door twee vrouwen beroofd. Ze kopieren een plattegrond van zijn hotel. Michael ontdekt dat de vrouwen de gevangenis in en uit mogen gaan om een prijzig kristal te stelen dat op de bovenste verdieping van het hotel is. Undercover als een gevangene, infiltreert Bonnie in de gevangenis om een afleiding te veroorzaken terwijl Michael inbreekt in het kantoor om het brein achter de diefstal te vinden.
10. Knight Song.
Michael, KITT en RC III gaan terug naar RC's oude buurt in Chicago om een concert te horen dat gegeven wordt door Charley Conners in Josh Bevin's bar. Terwijl ze onderweg naar de repetitie luisteren, horen ze dat Josh en Charley aangevallen worden door een groep tuig. Michael zet Keith Lawson onder druk en komt erachter dat hij werkt voor E.G. Sanford, een man op zoek naar land die Lawson inhuurde om Josh Bevin's bar in handen te krijgen.
11. The Scent of Roses.
Devon waarschuwt Michael over een inbraak bij een Government Data Center. Michael arriveert en vecht met een van de mannen, maar hij wordt verschillende keren geraakt. Devon en Bonnie zijn opgelucht als de dokter hen vertelt dat Michael volledig zal herstellen. Michael wordt wakker en vertelt hen dat hij de Foundation verlaat omdat hij zijn doel verloren is. Devon zoekt de enige persoon die Michael kan helpen tijdens deze crisis, Stevie Mason. Zich bewust van zijn fouten uit het verleden, vraagt Michael Stevie ten huwelijk. Ze stemt zeer blij toe.
34

1985

18:03 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.