04-11-06

Season 4; disc 2.

12
4. Burial Ground.
Michael's vakantie wordt weer onderbroken door Devon, die hem verteld dat Susan Christopher de hulp van de Foundation nodig heeft om Cyrus Oakes te stoppen, die een heilig Indiaans grondgebied in handen wil krijgen. Michael arriveert in het reservaat om Oakes te onderzoeken en hem tegen te houden.
5. The Wrong Crowd.
Terwijl ze de weg afzoeken op zoek naar een lading wodka, stelen Scott Hollander en zijn bendeleden de Foundation semi, zonder het te weten. Onbekend met zijn volledige mogelijkheden, probeert de jonge Nicholas Arkett hun waardering te winnen door de semi computers te gebruiken om een prototype ter waarde van vele miljoenen dollars te herprogrammeren en te verkopen op de zwarte markt.
6. Knight Sting.
Michael gaat undercover als huurmoordenaar Johnny Hajeck om een diplomatiek onschendbare man te stoppen, die het land wil verlaten met een blik dodelijk gif. Om het complex binnen te komen gaat het hele FLAG team undercover. Bonnie als de jetsetter Alicia Craven-Hall, Devon als nieuwslezer en RC III als autoverkoper. Gebruikmakend van een speciaal plastic vermomd Bonnie KITT als een klassieke auto om het landgoed van Carascas binnen te komen en het blik te vinden.
7. Many Happy Returns.
Michael geniet van een welverdiende vakantie om zijn verjaardag te vieren als hij een jonge vrouw ontmoet genaamd Amy Lowell. Ze biecht op dat Devon hun ontmoeting gearrangeerd heeft en vraagt zijn hulp bij het zoeken van een gestolen prototype hovercraft. Michael is van plan de dieven te vangen als ze terugkeren naar Lowell Industries om het onderdeel te stelen dat nodig is om de hovercraft correct te laten werken.
34

1985

18:07 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.