04-11-06

Season 4; disc 1.

12
1. Knight of the Juggernaut (2 uur).
Terwijl Michael een mysterieus nieuw isotoop beschermt tijdens een transfer in Chicago, moet Devon het opnemen tegen Wilton Knight's dochter, Jennifer, en haar beslissing om de fondsen van de Foundation te verminderen. Ondertussen heeft Philip Nordstrom, een internationale terrorist, plannen om het isotoop te stelen en te verkopen aan de hoogste bieder.
2. KITTnap.
Tijdens een ontspannende middag met Karen Forester, wordt Michael door Devon geinformeerd dat Jeffery Cavanaugh, een oude vijand, ontsnapt is uit de gevangenis. Terwijl hij hem probeert te vinden, probeert Cavanaugh's partner, Julian Martin, een dossier te vinden met belastende informatie die hem de gevangenis in kan laten gaan.
3. Sky Knight.
Michael en Devon gaan wanhopig op zoek naar een gekaapt vliegtuig met vele passagiers aan boord, inclusief Bonnie. De hoofdkaper, Charles Zurich, zend zijn eisen uit terwijl Michael het signaal herleid naar "Deep Sleep" een militaire installatie die een Doomsday apparaat bevat dat het gehele complex kan vernietigen als het geactiveerd wordt.
34

1985

18:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.