16-09-06

Season 3; disc 1.

 

1. Knight of the drones; part 1 & 2.

Nadat hij een bewaker neergeslagen heeft, slaagt C.J. Jackson erin om uit de gevangenis te ontsnappen met behulp van een gecomputeriseerde radiorobot. Devon vertelt Michael dat Jackson ontsnapt is en hij wil dat Michael hem weer oppakt. Ondertussen besluit David Halston, de man die Jackson uit de gevangenis gehaald heeft, dat er met Michael afgerekend moet worden omdat hij hun plannen verstoort. Michael arriveert maar vind alleen twee van Halston's robotauto's die op hem afkomen. Zich realiserend dat hij vernietigd gaat worden, schiet KITT Michael naar buiten in veiligheid. De raket gaat af en vernietigt KITT vanuit de binnenkant. Terug in de semi, realiseert Bonnie zich hoe erg KITT beschadigd is en zweert hem beter te bouwen als hij ooit was.

2. The ice bandits.

Terwijl hij een door de Foundation gesponsorde veiling bezoekt, wordt Devon bewusteloos geslagen door twee criminelen die een flinke hoeveelheid diamanten stelen. De ene crimineel, Charley, besluit de diamanten voor zichzelf te houden en schiet zijn partner neer. Michael ontdekt dan dat Charley en zijn vriendin Jody (die er ook bij was toen de diamanten gestolen werden), naar Napa vertrokken zijn. Michael gaat undercover om uit te zoeken wat Charley daar doet en wat zijn verbintenis is met de gestolen diamanten.

3. Knights of the fast lane.

Nadat een race met een illegale Dagger DX sportauto verkeerd afloopt, raakt de jonge Stacy Courtney zwaargewond en raakt in een coma. Als Michael zich realiseert dat Stacy de dochter is van zijn voormalige partner, schiet hij snel te hulp. Het spoor leid naar de eigenaar van de Racer's Edge auto club, genaamd Mark Taylor. Om Taylor's schuilplaats te vinden, raakt Michael expres KITT kwijt in een race en schakelt hem uit, waarbij alleen zijn locatiesignaal actief blijft. Ondertussen twijfelt Jim aan een samenwerking met Michael nadat hij zijn achtergrond bekeken heeft en ontdekt dat hij niet bestond langer dan twee jar geleden. Michael vertelt Jim dat Taylor degene is die Stacy achterliet om te sterven en ze gaan er beiden op af om te voorkomen dat hij ontsnapt.

 

22:07 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disc 2.

 

4. Halloween Knight.

Bonnie is getuige van de moord op een jonge vrouw in haar nieuwe flatgebouw. Ze belt de Foundation en vraagt Michael op onderzoek te gaan. Ondertussen weet de moordenaar dat Bonnie de moord gezien heeft en probeert haar te laten denken dat ze zich alles verbeeld heeft. Omdat de moord gebeurde tijdens een Halloween feestje droeg de moordenaar een gorilla kostuum. Michael besluit alle winkels die een gorillakostuum verhuurd hebben te onderzoeken. Met het Foundation Halloween Bal in aantocht en Bonnie als het volgende slachtoffer voor de moordenaar, moet Michael hem vinden en tegenhouden voordat Bonnie vermoord wordt.

5. K.I.T.T. vs. K.A.R.R.

Nadat ze het uitzendpunt van een vreemd signaal hebben gevonden, zijn Michael en KITT geschokt als ze ontdekken dat de Knight Automated Roving Robot (KARR) terug is uit de dood. KARR wordt gevonden, begraven onder het zand, door John Stanton en zijn vriendin Mandy. Bonnie ontwikkelt een krachtige nieuwe laser om KARR te bestrijden, alleen om hem kwijt te raken als de slechte tweelingbroer door de achterkant van de semie turbo boost en John hem steelt. Gewapend met de laser, gaat KARR nu op zijn echte doel af, Michael en KITT.

6. The rotten apples.

Michael en KITT schieten Rebecca Hammond te hulp, wiens vee wordt gestolen door een corrupte sherrif en zijn bende. Rebecca probeert een thuis te scheppen voor een groep kinderen, bijgenaamd "De Rotte Appels" die van tehuis naar tehuis gaan zonder een eigen huis te hebben. Michael ontdekt dat de sherrif het land van Rebecca wil hebben omdat het direct boven een grote hoeveelheid van een zeldzaam mineraal ligt.

7. Knight in disgrace.

Michael en KITT zijn in New Orleans om een verdachte drugssmokkelaar te volgen in de hoop de grote baas te vinden, Boyd Lasalle. Michael vangt hem en de politie komt. Terwijl Michael gefouilleerd wordt, wordt er heroine in zijn zak gevonden. Terug bij de Foundation, heeft Devon geen andere keuze dan Michael te schorsen tot de situatie opgelost is. Michael vind zichzelf in het huis van Boyd Lasalle en hem wordt verteld dat hij vervangen wordt op last van de F.L.A.G. Raad van Bestuur. Lasalle vertelt Michael dat hij achter de sleutel aan zit die Willis had. Hij wil dat Michael inbreekt bij de Foundation en de sleutel steelt. Michael arriveert bij de Foundation en Devon vertelt hem dat hij diep in de problemen zit, waarna hij naar het alarm reikt. Michael trekt een pistool en schiet Devon neer.

 

21:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disc 3.

 

8. Dead of Knight.

Michael is op de boulevard aan het kijken naar een danseres bij een bar terwijl hij wacht op een ontmoeting tussen Sonney Martin en een chemische gifdealer. Michael gaat Sonney achterna maar deze trekt een spuitbus met het dodelijke gif. Michael bukt waardoor een jonge vrouw achter hem besproeit wordt. Ze sterft hierdoor. Michael en Devon bespreken het incident en Michael zweert de moordenaar van het meisje te pakken. Sonney vertelt zijn baas, Paul Renard, over Michael. Zijn compagnon suggereert dat Michael moet sterven door een dodelijke injectie. Op zoek naar het tegengif, vertelt Renard aan Michael dat hij het in zijn zak heeft, altijd dicht bij zich. Ze overmeesteren Michael waardoor hij hulpeloos is als Eva zijn lot bezegeld door hem een injectie met het gif te geven.

9. Lost Knight.

De Foundation wordt uitgenodigd om te komen kijken naar de vernietiging van een gebouw waarbij gebruik gemaakt wordt van een nieuw type explosief genaamd XPL Nitro Plastique. Ondertussen houden twee gemaskerde criminelen in een rode Jeep de bewaker onder schot en stelen het explosief. Devon belt en verteld Michael de situatie. Hij zet de achtervolging van de Jeep in. Peli en Korso steken een staaf van het explosief af onder een stroomtransformator. De electriciteitskabels vallen op KITT en zowel hij als Michael worden gelectrocuteerd. Michael verlaat KITT en gaat op zoek naar hulp. Terwijl Michael wegloopt, activeert KITT zichzelf en rijd weg. Ondertussen loopt een jongen genaamd Doug over een pad diep in de heuvels en treft KITT aan die ogenschijnlijk zijn geheugen verloren heeft. Vroeg de volgende morgen sluipt Doug uit huis om KITT te bezoeken, maar wordt gesnapt door Peli en Korso. Ze grijpen Doug en gaan naar de dam om een kleine ontploffing te veroorzaken zodat ze van hem af zijn.

10. Knight of the Chameleon.

Michael en KITT moeten het opnemen tegen een voormalige vijand genaamd "The Chameleon", die zichzelf kan vermommen als alles en iedereen. Michael's enige aanwijzing is zijn dochter Tonie Baxter, wiens schoolcarriere werd afgebroken door haar vader en zijn pogingen om hun financiele toekomst te verzekeren. The Chameleon heeft een ontmoeting met Armand Pressler, een wapendealer. Hij wil nog een laatste klus om zeker te weten dat hij veilig is en gaat erop uit om een prototype jetpack te stelen. Hij slaagt er in om het raketpack te pakken te krijgen en schiet zichzelf de lucht in, net op tijd om aan Michael te ontsnappen. Terwijl de klok doortikt, neemt The Chameleon Michael's gezicht en Devon's stem aan in een poging om het "Lone Eagle" project af te leveren.

11. Custom made killer.

Michael en KITT worden gevraagd om de dood van een modeontwerper te onderzoeken en te bepalen hoe zijn auto in het ravijn belande. Michael begint met zichzelf te introduceren bij Debra Sands en Joan Keahey, de eigenaressen van Deb-Jo Fashions. Michael slaagt erin om Debra te laten bekennen dat D.G. Grebbs haar chanteert voor geld. Opgestookt door Joan, gaat Michael naar het dak van het gebouw en ontmoet de op maat gemaakte auto die al twee mensen vermoord heeft.

 

21:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disc 4.

 

12. Knight by a nose.

Als het paard van Maxine Flemming valt tijdens een routinerit, bied Michael aan om de echte reden achter de "dood" van King Jack te zoeken. Zijn zoektocht leid naar de laatste baan waar King Jack geracet heeft. Hij vind een kapotte spuit die een verdovingsmiddel bevat. Michael ontdekt dat het paard niet vermoord werd, maar verdoofd zodat het prijswinnende paard aan de hoogste bieder verkocht kon worden. Michael moet het vertrouwen van Maxine in paardenrennen herstellen terwijl hij tegelijkertijd de waarheid achter de verdwijning van King Jack probeert te ontdekken.

13. Junkyard dog.

Als hij ziet dat een vrouw hulp nodig heeft, stoppen Michael en KITT aan de kant van de weg en ontdekken grote hoeveelheden chemisch afval in het gebied dat het land en al het wild erop vermoord. Bonnie vertelt Michael dat "Acid" John Birock erachter zit. Michael en KITT overvallen zijn chemische dumpplaats. KITT wordt opgepakt en in een put met zuur gesmeten waar hij bijna geheel wordt opgevreten, waardoor hij bijna vernietigd wordt. In een poging om de superauto te herbouwen, moet de Foundation het originele ontwerpteam samengesteld door Wilton Knight om KITT te maken, bij elkaar roepen. Bonnie is bang dat de auto nooit meer hetzelfde zal zijn. Na een mislukte testrit raad het ontwerpteam aan om KITT buiten bedrijf te stellen en alleen nog te gebruiken voor recreatiedoeleinden.

14. Buy out.

Tijdens een test van een ondoordringbare legering voor auto's wordt de chauffeur gedood als een raket door de deur van de auto heenkomt. Michael wordt erbij gehaald om de zaak te onderzoeken en ontdekt dat de autodeur gemaakt is van een mindere kwaliteit bewapening. Michael gaat undercover als de chauffeur van het bedrijf om de legering te verkopen aan buitenlandse kopers, maar er zijn complicaties als KITT ontdekt dat de deur van Michael's auto gemaakt is van dezelfde mindere kwaliteit bewapening.

15. Knightlines.

Michael onderzoekt de bewering van Janet Morgan dat haar man, die ogenschijnlijk in een ongeluk stierf, eigenlijk vermoord is. Michael krijgt verdenkingen tegen een man genaamd Steven Barnes en Soltis, een crimineel die Michael en Devon dolgraag zouden vangen en voor het gerecht brengen. Nadat ze ontdekt hebben dat spionage apparaatjes door hun laatste project zijn geinstalleerd, vertelt Michael Barnes dat hij een belastende foto heeft van hem en Soltis. Tijdens de ontmoeting trekt Janet een pistool en dreigt Barnes neer te schieten voor de moord op haar man.

 

21:28 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disc 5.

 

16. The nineteenth hole.

Nadat ze bedreigingen heeft ontvangen die haar bevelen een autorace te cancelen, belt Jamie Downs de Foundation om haar te helpen uit te zoeken wie de brief geschreven heeft en te verzekeren dat de eerste jaarlijkse Marberry Grand Prix een succes wordt. Michael arriveert en gaat undercover als deelnemer aan de race. Het onderzoek concentreert zich op het Marberry Motel en Michael is geschokt als hij ontdekt dat een groep van grote misdaadfamilies besloten hebben het motel te gebruiken als dekmantel voor hun zaken.

17. Knight and knerd.

Terwijl hij op weg is om Dr. Raymond te ontmoeten, ontdekken Michael en KITT dat hij net vermoord is door een ninja die een zeldzaam zwart kristal gestolen heeft. Michael gaat langs bij Ali Raymond om informatie te krijgen over het zwarte kristal dat haar vader recentelijk geperfectioneerd had, maar ze wordt ontvoerd voor hij aankomt. Michael achtervolgt de criminelen maar raakt ze kwijt als hun laser een van KITT's banden kapot schiet. Met het leven van Ali in gevaar en de tijd die dringt moet Michael degene vinden die achter de diefstal zat van het zwarte kristal en de verantwoordelijkheden tegenhouden.

18. Ten wheel trouble.

Michael moet een trucker, Joe Flynn, helpen die beschuldigd wordt van het doorsnijden van de remleidingen van een truck en de dood van de man in de truck. Michael bezoekt Mama Flynn en haar dochter Sally maar wordt vijandig en boos ontvangen omdat Michael Joe in de cel heeft laten zetten tot zijn naam gezuiverd kan worden. Sally, een jonge computergenius, regelt dat Michael hun truck bestuurd in de hoop dat ze in de val gelokt worden. Michael ontdekt een mogelijke verdachte, Curtis, en besluit een zender te plaatsen op zijn truck in de hoop het brein achter de moord te ontdekken.

 

21:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disc 6.

 

19. Knight in retreat.

Omdat ze informatie nodig heeft over een topgeheime raket, chanteert Bianca Morgan Harley Freeman om haar de route informatie te geven voor het transport dat ze zoekt. Als ze de informatie eenmaal heeft, vermoord Bianca Harley en laat het op zelfmoord lijken. Bonnie vraagt Michael om zijn dood te onderzoeken aangezien ze hem al jaren kent en niet kan geloven dat hij zelfmoord zou plegen. Vastbesloten om in Bianca's onderkomen te komen, vermomt Michael zichzelf als "Dr. Knightwood, stralingsdeskundige" en poogt de ware reden achter de dood van Harley te ontdekken terwijl hij ondertussen probeert om zijn dekmantel niet te verliezen.

20. Knight strike.

Als een lading zeer krachtige wapens gestolen wordt uit een militair depot, gaat Michael op onderzoek uit. Terwijl hij op een scherpschuttersconventie is, komt Michael Sheila tegen, een aantrekkelijke jonge blondine die de wapens aan het verkopen is. Michael vraagt waar ze die gekregen heeft en Sheila toont hem waar de volledige lading verstopt is. Ondertussen realiseren Tyler en Lyle Jastrow zich dat Michael een bedreiging wordt voor hun operatie en zetten een val voor hem. Michael is op weg naar hun volgende doelwit als de partners van Jastrow, Rawleigh en Fletcher, KITT en Michael levend begraven in een tunnel.

21. Circus Knight.

Terwijl ze een bezoek brengen aan Circus Major, zijn Michael, Bonnie en Devon getuige van de dood van een acrobaat. Michael gaat undercover als "Turbo Man"en zijn trouwe pratende auto nadat zijn dood verdacht gesteld wordt. Met veel gepraat over Michael en KITT's nieuwe act, gaat Bombo de clown op pad om een explosie te veroorzaken die het circus voorgoed sluit. Terwijl KITT turbo boost door de ring van vuur, waarschuwt hij Michael voor de bom en Michael springt naar de veiligheid. Michael traceert de bom terug naar een andere persoon, Tiger, die toegeeft dat Bombo degene was die haar zei de kledingtent af te branden. Michael ontdekt dat een groep, genaamd IDT, geleid door Jeff Barnes, het circus failliet wil hebben zodat ze de grond kunnen overnemen.

09:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |