16-09-06

Season 3; disc 6.

 

19. Knight in retreat.

Omdat ze informatie nodig heeft over een topgeheime raket, chanteert Bianca Morgan Harley Freeman om haar de route informatie te geven voor het transport dat ze zoekt. Als ze de informatie eenmaal heeft, vermoord Bianca Harley en laat het op zelfmoord lijken. Bonnie vraagt Michael om zijn dood te onderzoeken aangezien ze hem al jaren kent en niet kan geloven dat hij zelfmoord zou plegen. Vastbesloten om in Bianca's onderkomen te komen, vermomt Michael zichzelf als "Dr. Knightwood, stralingsdeskundige" en poogt de ware reden achter de dood van Harley te ontdekken terwijl hij ondertussen probeert om zijn dekmantel niet te verliezen.

20. Knight strike.

Als een lading zeer krachtige wapens gestolen wordt uit een militair depot, gaat Michael op onderzoek uit. Terwijl hij op een scherpschuttersconventie is, komt Michael Sheila tegen, een aantrekkelijke jonge blondine die de wapens aan het verkopen is. Michael vraagt waar ze die gekregen heeft en Sheila toont hem waar de volledige lading verstopt is. Ondertussen realiseren Tyler en Lyle Jastrow zich dat Michael een bedreiging wordt voor hun operatie en zetten een val voor hem. Michael is op weg naar hun volgende doelwit als de partners van Jastrow, Rawleigh en Fletcher, KITT en Michael levend begraven in een tunnel.

21. Circus Knight.

Terwijl ze een bezoek brengen aan Circus Major, zijn Michael, Bonnie en Devon getuige van de dood van een acrobaat. Michael gaat undercover als "Turbo Man"en zijn trouwe pratende auto nadat zijn dood verdacht gesteld wordt. Met veel gepraat over Michael en KITT's nieuwe act, gaat Bombo de clown op pad om een explosie te veroorzaken die het circus voorgoed sluit. Terwijl KITT turbo boost door de ring van vuur, waarschuwt hij Michael voor de bom en Michael springt naar de veiligheid. Michael traceert de bom terug naar een andere persoon, Tiger, die toegeeft dat Bombo degene was die haar zei de kledingtent af te branden. Michael ontdekt dat een groep, genaamd IDT, geleid door Jeff Barnes, het circus failliet wil hebben zodat ze de grond kunnen overnemen.

09:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.