16-09-06

Season 3; disc 5.

 

16. The nineteenth hole.

Nadat ze bedreigingen heeft ontvangen die haar bevelen een autorace te cancelen, belt Jamie Downs de Foundation om haar te helpen uit te zoeken wie de brief geschreven heeft en te verzekeren dat de eerste jaarlijkse Marberry Grand Prix een succes wordt. Michael arriveert en gaat undercover als deelnemer aan de race. Het onderzoek concentreert zich op het Marberry Motel en Michael is geschokt als hij ontdekt dat een groep van grote misdaadfamilies besloten hebben het motel te gebruiken als dekmantel voor hun zaken.

17. Knight and knerd.

Terwijl hij op weg is om Dr. Raymond te ontmoeten, ontdekken Michael en KITT dat hij net vermoord is door een ninja die een zeldzaam zwart kristal gestolen heeft. Michael gaat langs bij Ali Raymond om informatie te krijgen over het zwarte kristal dat haar vader recentelijk geperfectioneerd had, maar ze wordt ontvoerd voor hij aankomt. Michael achtervolgt de criminelen maar raakt ze kwijt als hun laser een van KITT's banden kapot schiet. Met het leven van Ali in gevaar en de tijd die dringt moet Michael degene vinden die achter de diefstal zat van het zwarte kristal en de verantwoordelijkheden tegenhouden.

18. Ten wheel trouble.

Michael moet een trucker, Joe Flynn, helpen die beschuldigd wordt van het doorsnijden van de remleidingen van een truck en de dood van de man in de truck. Michael bezoekt Mama Flynn en haar dochter Sally maar wordt vijandig en boos ontvangen omdat Michael Joe in de cel heeft laten zetten tot zijn naam gezuiverd kan worden. Sally, een jonge computergenius, regelt dat Michael hun truck bestuurd in de hoop dat ze in de val gelokt worden. Michael ontdekt een mogelijke verdachte, Curtis, en besluit een zender te plaatsen op zijn truck in de hoop het brein achter de moord te ontdekken.

 

21:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.