16-09-06

Season 3; disc 4.

 

12. Knight by a nose.

Als het paard van Maxine Flemming valt tijdens een routinerit, bied Michael aan om de echte reden achter de "dood" van King Jack te zoeken. Zijn zoektocht leid naar de laatste baan waar King Jack geracet heeft. Hij vind een kapotte spuit die een verdovingsmiddel bevat. Michael ontdekt dat het paard niet vermoord werd, maar verdoofd zodat het prijswinnende paard aan de hoogste bieder verkocht kon worden. Michael moet het vertrouwen van Maxine in paardenrennen herstellen terwijl hij tegelijkertijd de waarheid achter de verdwijning van King Jack probeert te ontdekken.

13. Junkyard dog.

Als hij ziet dat een vrouw hulp nodig heeft, stoppen Michael en KITT aan de kant van de weg en ontdekken grote hoeveelheden chemisch afval in het gebied dat het land en al het wild erop vermoord. Bonnie vertelt Michael dat "Acid" John Birock erachter zit. Michael en KITT overvallen zijn chemische dumpplaats. KITT wordt opgepakt en in een put met zuur gesmeten waar hij bijna geheel wordt opgevreten, waardoor hij bijna vernietigd wordt. In een poging om de superauto te herbouwen, moet de Foundation het originele ontwerpteam samengesteld door Wilton Knight om KITT te maken, bij elkaar roepen. Bonnie is bang dat de auto nooit meer hetzelfde zal zijn. Na een mislukte testrit raad het ontwerpteam aan om KITT buiten bedrijf te stellen en alleen nog te gebruiken voor recreatiedoeleinden.

14. Buy out.

Tijdens een test van een ondoordringbare legering voor auto's wordt de chauffeur gedood als een raket door de deur van de auto heenkomt. Michael wordt erbij gehaald om de zaak te onderzoeken en ontdekt dat de autodeur gemaakt is van een mindere kwaliteit bewapening. Michael gaat undercover als de chauffeur van het bedrijf om de legering te verkopen aan buitenlandse kopers, maar er zijn complicaties als KITT ontdekt dat de deur van Michael's auto gemaakt is van dezelfde mindere kwaliteit bewapening.

15. Knightlines.

Michael onderzoekt de bewering van Janet Morgan dat haar man, die ogenschijnlijk in een ongeluk stierf, eigenlijk vermoord is. Michael krijgt verdenkingen tegen een man genaamd Steven Barnes en Soltis, een crimineel die Michael en Devon dolgraag zouden vangen en voor het gerecht brengen. Nadat ze ontdekt hebben dat spionage apparaatjes door hun laatste project zijn geinstalleerd, vertelt Michael Barnes dat hij een belastende foto heeft van hem en Soltis. Tijdens de ontmoeting trekt Janet een pistool en dreigt Barnes neer te schieten voor de moord op haar man.

 

21:28 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.