16-09-06

Season 3; disc 3.

 

8. Dead of Knight.

Michael is op de boulevard aan het kijken naar een danseres bij een bar terwijl hij wacht op een ontmoeting tussen Sonney Martin en een chemische gifdealer. Michael gaat Sonney achterna maar deze trekt een spuitbus met het dodelijke gif. Michael bukt waardoor een jonge vrouw achter hem besproeit wordt. Ze sterft hierdoor. Michael en Devon bespreken het incident en Michael zweert de moordenaar van het meisje te pakken. Sonney vertelt zijn baas, Paul Renard, over Michael. Zijn compagnon suggereert dat Michael moet sterven door een dodelijke injectie. Op zoek naar het tegengif, vertelt Renard aan Michael dat hij het in zijn zak heeft, altijd dicht bij zich. Ze overmeesteren Michael waardoor hij hulpeloos is als Eva zijn lot bezegeld door hem een injectie met het gif te geven.

9. Lost Knight.

De Foundation wordt uitgenodigd om te komen kijken naar de vernietiging van een gebouw waarbij gebruik gemaakt wordt van een nieuw type explosief genaamd XPL Nitro Plastique. Ondertussen houden twee gemaskerde criminelen in een rode Jeep de bewaker onder schot en stelen het explosief. Devon belt en verteld Michael de situatie. Hij zet de achtervolging van de Jeep in. Peli en Korso steken een staaf van het explosief af onder een stroomtransformator. De electriciteitskabels vallen op KITT en zowel hij als Michael worden gelectrocuteerd. Michael verlaat KITT en gaat op zoek naar hulp. Terwijl Michael wegloopt, activeert KITT zichzelf en rijd weg. Ondertussen loopt een jongen genaamd Doug over een pad diep in de heuvels en treft KITT aan die ogenschijnlijk zijn geheugen verloren heeft. Vroeg de volgende morgen sluipt Doug uit huis om KITT te bezoeken, maar wordt gesnapt door Peli en Korso. Ze grijpen Doug en gaan naar de dam om een kleine ontploffing te veroorzaken zodat ze van hem af zijn.

10. Knight of the Chameleon.

Michael en KITT moeten het opnemen tegen een voormalige vijand genaamd "The Chameleon", die zichzelf kan vermommen als alles en iedereen. Michael's enige aanwijzing is zijn dochter Tonie Baxter, wiens schoolcarriere werd afgebroken door haar vader en zijn pogingen om hun financiele toekomst te verzekeren. The Chameleon heeft een ontmoeting met Armand Pressler, een wapendealer. Hij wil nog een laatste klus om zeker te weten dat hij veilig is en gaat erop uit om een prototype jetpack te stelen. Hij slaagt er in om het raketpack te pakken te krijgen en schiet zichzelf de lucht in, net op tijd om aan Michael te ontsnappen. Terwijl de klok doortikt, neemt The Chameleon Michael's gezicht en Devon's stem aan in een poging om het "Lone Eagle" project af te leveren.

11. Custom made killer.

Michael en KITT worden gevraagd om de dood van een modeontwerper te onderzoeken en te bepalen hoe zijn auto in het ravijn belande. Michael begint met zichzelf te introduceren bij Debra Sands en Joan Keahey, de eigenaressen van Deb-Jo Fashions. Michael slaagt erin om Debra te laten bekennen dat D.G. Grebbs haar chanteert voor geld. Opgestookt door Joan, gaat Michael naar het dak van het gebouw en ontmoet de op maat gemaakte auto die al twee mensen vermoord heeft.

 

21:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.