16-09-06

Season 3; disc 2.

 

4. Halloween Knight.

Bonnie is getuige van de moord op een jonge vrouw in haar nieuwe flatgebouw. Ze belt de Foundation en vraagt Michael op onderzoek te gaan. Ondertussen weet de moordenaar dat Bonnie de moord gezien heeft en probeert haar te laten denken dat ze zich alles verbeeld heeft. Omdat de moord gebeurde tijdens een Halloween feestje droeg de moordenaar een gorilla kostuum. Michael besluit alle winkels die een gorillakostuum verhuurd hebben te onderzoeken. Met het Foundation Halloween Bal in aantocht en Bonnie als het volgende slachtoffer voor de moordenaar, moet Michael hem vinden en tegenhouden voordat Bonnie vermoord wordt.

5. K.I.T.T. vs. K.A.R.R.

Nadat ze het uitzendpunt van een vreemd signaal hebben gevonden, zijn Michael en KITT geschokt als ze ontdekken dat de Knight Automated Roving Robot (KARR) terug is uit de dood. KARR wordt gevonden, begraven onder het zand, door John Stanton en zijn vriendin Mandy. Bonnie ontwikkelt een krachtige nieuwe laser om KARR te bestrijden, alleen om hem kwijt te raken als de slechte tweelingbroer door de achterkant van de semie turbo boost en John hem steelt. Gewapend met de laser, gaat KARR nu op zijn echte doel af, Michael en KITT.

6. The rotten apples.

Michael en KITT schieten Rebecca Hammond te hulp, wiens vee wordt gestolen door een corrupte sherrif en zijn bende. Rebecca probeert een thuis te scheppen voor een groep kinderen, bijgenaamd "De Rotte Appels" die van tehuis naar tehuis gaan zonder een eigen huis te hebben. Michael ontdekt dat de sherrif het land van Rebecca wil hebben omdat het direct boven een grote hoeveelheid van een zeldzaam mineraal ligt.

7. Knight in disgrace.

Michael en KITT zijn in New Orleans om een verdachte drugssmokkelaar te volgen in de hoop de grote baas te vinden, Boyd Lasalle. Michael vangt hem en de politie komt. Terwijl Michael gefouilleerd wordt, wordt er heroine in zijn zak gevonden. Terug bij de Foundation, heeft Devon geen andere keuze dan Michael te schorsen tot de situatie opgelost is. Michael vind zichzelf in het huis van Boyd Lasalle en hem wordt verteld dat hij vervangen wordt op last van de F.L.A.G. Raad van Bestuur. Lasalle vertelt Michael dat hij achter de sleutel aan zit die Willis had. Hij wil dat Michael inbreekt bij de Foundation en de sleutel steelt. Michael arriveert bij de Foundation en Devon vertelt hem dat hij diep in de problemen zit, waarna hij naar het alarm reikt. Michael trekt een pistool en schiet Devon neer.

 

21:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.