16-09-06

Season 3; disc 1.

 

1. Knight of the drones; part 1 & 2.

Nadat hij een bewaker neergeslagen heeft, slaagt C.J. Jackson erin om uit de gevangenis te ontsnappen met behulp van een gecomputeriseerde radiorobot. Devon vertelt Michael dat Jackson ontsnapt is en hij wil dat Michael hem weer oppakt. Ondertussen besluit David Halston, de man die Jackson uit de gevangenis gehaald heeft, dat er met Michael afgerekend moet worden omdat hij hun plannen verstoort. Michael arriveert maar vind alleen twee van Halston's robotauto's die op hem afkomen. Zich realiserend dat hij vernietigd gaat worden, schiet KITT Michael naar buiten in veiligheid. De raket gaat af en vernietigt KITT vanuit de binnenkant. Terug in de semi, realiseert Bonnie zich hoe erg KITT beschadigd is en zweert hem beter te bouwen als hij ooit was.

2. The ice bandits.

Terwijl hij een door de Foundation gesponsorde veiling bezoekt, wordt Devon bewusteloos geslagen door twee criminelen die een flinke hoeveelheid diamanten stelen. De ene crimineel, Charley, besluit de diamanten voor zichzelf te houden en schiet zijn partner neer. Michael ontdekt dan dat Charley en zijn vriendin Jody (die er ook bij was toen de diamanten gestolen werden), naar Napa vertrokken zijn. Michael gaat undercover om uit te zoeken wat Charley daar doet en wat zijn verbintenis is met de gestolen diamanten.

3. Knights of the fast lane.

Nadat een race met een illegale Dagger DX sportauto verkeerd afloopt, raakt de jonge Stacy Courtney zwaargewond en raakt in een coma. Als Michael zich realiseert dat Stacy de dochter is van zijn voormalige partner, schiet hij snel te hulp. Het spoor leid naar de eigenaar van de Racer's Edge auto club, genaamd Mark Taylor. Om Taylor's schuilplaats te vinden, raakt Michael expres KITT kwijt in een race en schakelt hem uit, waarbij alleen zijn locatiesignaal actief blijft. Ondertussen twijfelt Jim aan een samenwerking met Michael nadat hij zijn achtergrond bekeken heeft en ontdekt dat hij niet bestond langer dan twee jar geleden. Michael vertelt Jim dat Taylor degene is die Stacy achterliet om te sterven en ze gaan er beiden op af om te voorkomen dat hij ontsnapt.

 

22:07 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.