19-01-06

Season 2; disc 6.

21 & 22. Mouth of the snake.

Nadat een overheidsagent dood word gevonden bij de Mexicaanse grens en zijn dood verdacht is, wend zijn weduwe Joanna zich tot de Foundation voor hulp. Michael en KITT willen de zaak oplossen, maar ontdekken al snel dat ze niet alleen zijn. David Dalton, een mysterieuze vreemdeling die werkt voor het Ministerie van Justitie, werkt ook aan de zaak. De hoofdverdachte van de moord is Eduardo O'Brien, een wapenhandelaar die veel jaren buiten het bereik van de wet gebleven is en ook verschillende agenten vermoord heeft die te dicht bij zijn zaak kwamen.

23. Let it be me.

Als de leider van de band Class Action dood gevonden wordt in zijn kleedkamer belt zijn vriendin de Foundation om op onderzoek te gaan. De situatie wordt nog ingewikkelder als Michael ontdekt dat de vriendin van de bandleider eigenlijk Stevie Mason is, Michael's verloren liefde. Hij gaat bij de band als de nieuwe zanger van Class Action om de moordenaar te vinden. Geconfronteerd met zijn gevoelens voor Stevie, moet Michael leren omgaan met een verloren relatie terwijl hij tegelijkertijd de verantwoordelijke voor de moord probeert te vinden.

24. Big Iron.

Michael onderzoekt de verdwijning van machines van de bouwplaats van Frank Sanderson. Michael stuit op de plaats waar alle machinerie wordt bewaard en gaat op onderzoek uit. Hij wordt neergeschoten, gaat KITT in en wordt dan van een klif afgeduwd en levend begraven. Met nog maar 5 minuten zuurstof over besluit Michael om alle kracht te gebruiken in een ontsnappingspoging met behulp van de turbo boosters en April's nieuwe Trajectory Guide.

18:43 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.