19-01-06

Season 2; disc 5.

17. Speed demons.

De Foundation sponsort een motorrace voor het goede doel, maar ontvangt een mysterieuze brief waarin staat dat het ongeluk van vorig jaar een vooropgezette moord was. Het ongeluk trof verschillende racers boven op Widow's Mountain en leek te gebeuren op het moment dat Kelly Travis een stunt deed op de top en uitgleed. Zijn beste vriend Danny Duvall, stierf toen hij in botsing kwam met Kelly. Uit bezorgdheid dat er waarheid achter de brief zit, laat Devon Michael en KITT op onderzoek uitgaan.

18 & 19. Goliath returns.

Michaels slechte 'tweelingbroer', Garthe Knight, ontsnapt uit de gevangenis als de nieuwe en verbeterde Goliath door de muur van de gevangenis heen komt. Hij trekt zich terug in zijn huis waar Adrianne Margeaux hem begroet. Ze vertelt Garthe dat zij degene was die Goliath herbouwde en hem uit de gevangenis haalde. Hun laatste plan is om een beroemde geleerde, Klaus Bergstrom, te vervangen door een kloon om de echte te verkopen aan een buitenlands land. Garthe en zijn mannen dringen binnen bij de Foundation en kidnappen Devon en April, om hen als lokaas voor Michael te gebruiken.

20. A good Knight's work.

Simpson, een van de mannen van Cameron Zachery, ziet Michael terwijl hij een van hun partners oppakt. Simpson vertelt Cameron dat hij zojuist Michael Long gezien heeft, alhoewel zijn gezicht anders is. Cameron spoort Long op en laat Gina Adams een ontmoeting met hem regelen. Ze vertelt Michael een verhaal over hoe een grote speelgoedfabrikant de ontwerpen voor een beer die zij heeft ontworpen, heeft gestolen. Michael keer terug naar de semi en hoort van Devon dat het graf van Michael Long opengemaakt is en dat ze Cameron Zachary van betrokkenheid verdenken. Devon vertelt hem dan dat Cameron Michael dood wil omdat hij banden had met Tanya Walker en hem de schuld geeft van haar dood. Cameron vangt Michael en dwingt hem om KITT in een truck te zetten en uit te zetten. Hierdoor is Michael weerloos tegen Cameron.

19:03 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.