19-01-06

Season 2; disc 4.

13. A Knight in shining armor.

Een gemaskerde man breekt in het gastenverblijf van de Foundation en vermoord Charlie Granger, een oude vriend van Devon. Hij neemt een schatkaart van Charlie en verdwijnt. Devon wil dat Michael Katherine gaat zoeken. Zij is Charlie's dochter en ze moet beschermd worden omdat de sleutel tot de schat in haar hanger zit. Devon vertelt Michael dat de bewaker van Charlie's erfenis, Christopher Stone, hem kwam opzoeken en na een bezoek aan zijn huis, gelooft Michael dat Stone de schuldige is. Katherine belt Stone weer en hij overtuigd haar ervan dat Michael degene is die Charlie vermoord heeft. Stone vraagt haar hem te ontmoeten buiten op straat en dat doet ze. Stone trekt een geweer en dwingt haar in een auto te stappen en hem naar de schat te brengen.

14. Diamonds aren't a girls best friend.

Michael en KITT onderzoeken de zaak van een model dat dood gevonden wordt in haar appartement na een ogenschijnlijke zelfmoord. Lauren, een collega model, gelooft dat haar vriendin vermoord werd. Michael gaat undercover als Lauren's vriend om uit te zoeken wat er echt gebeurd is. Al snel ontdekt Michael dat het de eigenaar en directeur van het modellenagentschap juwelen het land insmokkelen met hun modellen. Devon gaat undercover om Bernie Mitchell, het beroemde hoofd van het agentschap, te betrappen. Maar het plan loopt een beetje uit de hand als Lauren door laat schemeren dat ze teveel weet en wordt ontvoert.

15. White-line warriors.

Een reeks van weekendberovingen leid Michael naar Vista Beach waar hij de hoofdverdachte, Ron Prescott, moet vinden. Zijn onderzoek wordt gehinderd door Agent Rupert Craig, een arrogante politieagent die het vinden van de dader tot zijn levenswerk gemaakt heeft. Michael vindt Ron en neemt hem mee terug naar de Foundation voor de veiligheid tot hij in staat is om de echte schuldige te vinden. Tijdens een volgende beroving ontdekt Michael een connectie tussen de beroving en een bepaald liedje dat op de radio speelt.
16. Race for life.

Het nichtje van April, Becky Philips, wordt naar het ziekenhuis gebracht als ze erg ziek wordt. De dokter vertelt Michael en April dat ze een beenmergtransplantatie nodig heeft, anders zal ze sterven. In een race tegen de klok, gaat Michael op zoek naar de enige geschikte donor voor Becky's zeldzame bloedtype, Julio Rodriguez. Michael vindt het adres van Julio, maar vind in plaats van hem een agressieve bende en een winkeleigenaar die niet wil praten.

19:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.