19-01-06

Season 2; disc 3.

9. Soul survivor.

Michael wordt naar het huis van een jonge vrouw gelokt waar hij gedrogeerd wordt en aan de kant van de weg gesmeten. Ondertussen slaagt een jongen, genaamd Randy, erin om KITT's CPU uit te schakelen en controle over de auto te krijgen. Terug bij de Foundation vraagt Devon aan Michael of hij denkt dat hij het huis van de vrouw terug kan vinden. Terwijl ze het verlaten huis verlaten voelt Michael dat KITT in de buurt is. Hij loopt de garage in en ziet een rode gloed uit een doos komen. Devon en Michael zijn sprakeloos als ze zich beseffen dat de rode gloed uit de doos KITT's CPU is.

10. Ring of fire.

Michael wordt diep Louisiana ingezonden om een jongevrouw te beschermen tegen haar ex-man, de ontsnapte gevangene Christopher Callan. Tijdens een achtervolging raakt KITT geimmobiliseerd in een moeras. Met KITT's systemen die storen en geen enkele manier om Devon of April te bereiken om het probleem op te lossen, is Michael aan zichzelf overgelaten om Christopher Callan te vangen en Layla's veiligheid te verzekeren.
11. Knightmares.

Terwijl hij een crimineel achtervolgt in een verlaten dam, wordt Michael serieus gewond in een explosie. Hij wordt wakker in een ziekenhuisbed en zegt dat zijn naam Michael Long is, zijn voormalige identiteit. Hij ontslaat zichzelf uit het ziekenhuis. Nadat hij hem klemgereden heeft in een steeg, haalt KITT Michael over om in te stappen en brengt hem terug naar de Foundation. Daar vertellen Devon en Michael hem dat zijn voormalige identiteit dood is en dat hij nu Michael Knight is. Met Michaels geheugen beschadigd moet hij degene vinden die verantwoordelijk is voor zijn ongeluk en een zeldzaam mineraal vinden voor het aan buitenlandse kopers verkocht wordt.
12. Silent Knight.

Een groep van drie mannen berooft een bank en een van de mannen steelt een zakhorloge voor zichzelf. Als hij dit ziet, steelt een kleine zigeunerjongen genaamd Tino het horloge van de dief en rent recht tegen Michael en KITT aan. Michael brengt hem naar het ziekenhuis, terwijl KITT opmerkt dat de verwondingen die hij claimt nep zijn en dat hij een gouden zakhorloge heeft. Michael brengt hem terug naar zijn zus en ze stellen voor om Tino bij zijn oom Stephano onder te brengen tot de dieven gevangen zijn. Stephano bedriegt Tino en geeft hem aan de boeven. Michael moet hierdoor Tino vinden en ook de boeven zien te vangen.

19:12 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.