19-01-06

Season 2; disc 2.

5. Blind spot.

Een mysterieuze man belt de Foundation en zegt dat hij bewijs heeft dat Louis Gastner een man vermoord heeft in een autovermorzelaar. Michael maakt zich klaar om het bewijs in ontvangst te nemen, maar twee omstanderd, John en zijn vriendin Julie, zijn op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en John wordt neergeschoten. Maar Julie is blind en Michael ontdekt dat hij geen stap dichter bij de oplossing is door Julie's conditie.

6. Return to Cadiz.

Een jonge duiker wordt aangevallen terwijl hij op zoek is naar een gezonken Azteekse schat. Nadat hij aangespoeld is, leid het onderzoek van Michael en KITT naar de man die de schat hebben wil, Zachary Sloate, een genadeloze schatjager die op zoek is naar een zeldzaam Azteeks beeld genaamd Nacinda.

Gastactrice: Anne Lockhart.

 

7. K.I.T.T. the cat.

Devon vertelt Michael over een serie berovingen gepleegd door een inbreker waarvan men denkt dat het de overleden Raymond Fallan is. KITT bekijkt de file over Raymond Fallan en ontdekt dat hij een dochter heeft, Grace. Ze vertelt Michael dat ze zojuist een uitnodiging heeft ontvangen voor een feestje van George en Molly Friedrich, waar ze samen naar toe gaan. Grace excuseert zichzelf en gaat naar het toilet net op het moment dat KITT Michael oproept en zegt dat het stille alarm is afgegaan. De lichten gaan uit en de inbreker slaat weer toe. Velen geloven hierdoor dat Grace de schuldige is, inclusief Michael.
Gastactrice: Geena Davis.

8. Custom K.I.T.T.

Tijdens een middagritje met de klassieke Pennington Ascot Regency van een vriend, wordt Devon van achteren aangereden door een jonge vrouw. Angstig vraagt ze Devon om haar tasje uit de auto te pakken. Devon doet dit, en de vrouw gaat er met zijn Pennington vandoor. Devon vraagt Michael en KITT om zich aan te sluiten bij een autoshow om de dieven te vinden.

19:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.