19-01-06

Season 2; disc 1.

1 & 2. Goliath.

Michael onderzoekt de moord op Ron Wilcox, een jonge man die stuit op een geheime basis in de woestijn gerund door een man die er bijna identiek aan Michel uitziet. Nadat hij ontsnapt is aan driemaal levenslang in een Afrikaanse gevangenis, keert Garthe Knight, de enige zoon van Wilton Knight, terug naar Amerika met Wilton's exvrouw Elizabeth. Rita Wilcox zoekt de hulp van de Foundation om uit te zoeken wat er met haar broer gebeurd is. Dit leid ertoe dat Michael het geheim van Red Bluff, een kernwapenbasis die op de een of andere manier met het plan van Garthe verbonden is, ontrafelt.

3. Brother's keeper.

Als gevangene Peter McCord weigert om vervroegd vrij gelaten te worden, gaat Michael de gevangenis in om hem eruit te krijgen. Eric Fenton, de halfbroer van Peter, heeft ergens in het centrum van de stad een bom geplaatst. De Foundation denkt dat het plaatsen van de bom iets met Peters verleden te maken heeft. Het is een race tegen de klok om de bom te vinden en hem op tijd uit te schakelen.

 

4. Merchants of death.

Als Amelia Clermont verdwijnt, roept haar dochter Camela de hulp van de Foundation om uit te zoeken wat er gebeurd is. Als hij haar persoonlijke eigendommen doorzoekt, vind Michael een foto van een sloopbedrijf en gaat op onderzoek uit. Hij vind de SX-411 helicopter in de rommel, een geavanceerde helicopter met zware bewapening. Gebruik makend van Camela's gelijkenis met haar moeder, weet Michael de SX-411 uit te lokken in een gevecht tegen Michael en KITT.

Gastacteur: Dana Elcar.

19:30 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.